Den Helige Savas Barnfond i Skandinavien

STÖD OSS kopia

STÖD OSS I  KAMPEN OM
ATT GE BARNEN EN BÄTTRE FRAMTID!


Stöd oss!

Sedan vi började vår resa 2013 har vi kunnat förse fler än 100 barn, barnfamiljer och institutioner bistånd i form av mat, kläder, hygienartiklar, busskort, skolböcker, skolbänkar & griffeltavlor, men vi har också skapat hem, bidragit till att en pojke kan gå & hjälpt flera andra med de medicinska åtgärder eller redskap de behöver för att få ett mer kvalitativt liv, finansierat exceptionella ungdomars vidareutbildning och inte minst gett folket hoppet tillbaka! 

Och det är allt tack vare ER! Era donationer är livsavgörande för många barn & vi behöver er hjälp nu mer än någonsin då vi får appeller om hjälp nästintill dagligen. 

Skicka en
gåva idag!

BankGirot:
900-3385
eller SWISH:a
valfritt belopp till 1239003385


För företag

Stöd vår kamp för barnen genom att donera en valfri summa, till och med den minsta gåva betyder mycket! Ni är naturligtvis välkomna att hjälpa till med så mycket Ni kan och vill!


Klicka på länken för att ladda ner ett infoblad med inbetalningskort SavasBarnBg-blankett


Anmäl dig som volontär  & 
andas liv i vår organisation!

Vi vet att det finns många därute som brinner lika starkt som vi för att hjälpa de som har det sämre ställt
Barnfonden är en ideell förening och ingen av oss aktivister tjänar en enda krona, utan arbetar enbart av humanitära skäl. Vi försöker hålla i en ny aktivitet varje månad med syftet att samla in resurser till fonden. Vi är dock fortfarande en ung organisation med få volontärer. Känner du dig manad att dra igång en loppis eller insamling av kläder - bra! Vill du dra igång ett musik eller dansevent, en cup eller en kakförsäljning - underbart! Eller har du kanske kunskaper inom marknadsföring, eventplanering, ledarskaps- eller retoriska färdigheter - fantastiskt! Oavsett hur du vill hjälpa till är du mer än välkommen att göra så! Hör av dig till oss via vår mail denheligesava@outlook.com så kommer vi tillsammans överens om hur vi kan göra mest nytta!Stort tack till vår revisor Mats Törnros på Baker Tilly

 i Helsingborg, som med sin otroligt generösa gåva på 10.000kr samt stora uppmuntran valde att hjälpa en liten ideell förening, som utför lika mycket viktigt arbete som de stora. Något vi aldrig kommer glömma. Hälsningar från barnen hans gåva gått till, samt från alla oss på DHSBF. Likaså stort tack till Kristina Gelin som fört vår bokföring helt kostnadsfritt i 2 år, men också för de mindre gesterna. Stort tack även till vår nya revisor Erik Lagerkvist som liksom Mats och Kristina ger så mycket tillbaka till oss Ni betyder otroligt mycket för oss och vi säger tack med hela vårt hjärta!


Tack till Espergarde Turist

som kostnadsfritt hjälper oss att transportera förnödenheter, stora som små, från oss i Sverige till olika områden runtom i Balkan, till dem som behöver det! Stort tack till Djordje & Jovanka!
http://www.unilines.dk/


Individer och företag som donerat via BG/PG och skickat SMS-donationer, anonyma donationer, kassadonationer och donerat materiella ting och inte minst alla de som bidragit till och deltagit i våra välgörenhetsevent, som möjliggjort för oss att på plats förse de behövande barnen och deras familjer!

Serbisk Ortodoxa Kyrka i Helsingborg, Halmstad, Malmö, Olofström & Göteborg
Serbiskt kulturcenter Mladost i Helsingborg
Gustav Adolfs Församling i Helsingborg
Siegwerk Scandinavia AB, Limnhamn
Barn och ungdomar ifrån SKUD ”Sitan Vez”, Malmö
Beneli AB
IK Frej & Dalkurd FF
Serbiska Riksförbundet, Stockholm
Svetlana från KSS
Restaurant ”Bona Sera” Helsingborg
Per i Viken
Dan Lundkvist & Bjäre Chips
Roger Bjursell & FASTIGHETS AB MÅLÖN

Samt tack till alla er