Den Helige Savas Barnfond i Skandinavien

BUDI VOLONTER

Prijavite se kao volonter za „Dečiji fond Svetog Save u Skandinaviji“ – udahnite život u našu organizaciju.

Naoružani smo ljubavlju i strpljenjem. Vjerujemo da postoje osobe sa više iskustva koje su kompetentnije od nas i da će nam se javiti u želji da pomognu ovaj humani projekt. 

Tražimo ambasadore, koordinatore i saradnike u celoj Švedskoj. Znamo da postojite slični nama koji izgarate od želje da pomažete onima koji su u lošem položaju. 

Da ste i vi kao i mi dugo vremena žalosni i frustrirani zbog zbivanja u svetu; mržnja, korupcija, laži, prevare. Koliko li je samo nedužnih ljudi platilo i plaća visoku cenu u tom haosu. „Dečiji fond Svetog Save u Skandinaviji“ je dobrotvorno udruženje građana, što znači da niko od nas aktivista ne zarađuje niti jednu krunu za sebe, nego radimo isključivo iẑ humanih pobuda. Svaki mesec pokušavamo pronaći način kako sakupiti što više sredstava u Fond, ali smo još uvek udruženje sa malo volontera. Ako osećate da ste sposobni za organizovanje prodaje polovnih stvari (loppis), odlično! Želit li organizovati muzičko veče u humanitarnu svrhu, ili prodaju kolača i sl., sjajno! Možda ste dobri u marketingu, planiranju zabava, retorični (možete lako da pridobijete mase za dobru stvar), fantastično! Bez obzira koji talenat posedujete i na koji od ovi načina nam možete i želite pomoći, više ste nego dobrodošli. Javite nam se na naš E-post: denheligesava@outlook.com tako da se dogovorimo na koji način možemo postiči najveću korist za Fond

Trenutno nam je potreban grafički dizajner koji može i želi dizajnirati naš logan ali i neko ko može da nam štampa plakate, eventualno razglednice i brošure te sl.