Den Helige Savas Barnfond i Skandinavien

Home

 

 

Ideell förening vars ändamål är att hjälpa sjuka och utsatta barn- och barnfamiljer samt institution som främjar barnens hälsa och lärande i f.d Jugoslavien.

 
22471970_10212595278868836_3907777_o.jpg
 

Vår mission

Vi tror på att alla barn är lika myckt värda och bör har samma rättigheter, oavsett vart i världen dem växer upp. Vi kämpar för de barn som tvingas leva under hårda omständigheter som med stor sannolikhet lämnar livslånga sår på deras fysiska och psykiska hälsa.

Sedan vi började vår resa 2013 har vi kunnat förse fler än 150 barn, barnfamiljer och institutioner bistånd i form av mat, kläder, hygienartiklar, busskort, skolböcker, skolbänkar & griffeltavlor, men vi har också skapat hem, bidragit till att en pojke kan gå på nytt, hjälpt en flicka i kampen mot lymfoblastleukemi & hjälpt flera andra med de medicinska åtgärder och redskap de behöver för att få ett mer kvalitativt liv. Vi har också haft privilegiet att finansierat exceptionella ungdomars vidareutbildning och inte minst, skänkt folket hopp igen! 

 
 

Stöd oss

 

Vi söker likasinnade människor som vill engagera sig i olika projekt så att vi tillsammans kan uppnå ett bättre resultat. Vi tror att ju fler vi är, desto fler barn vi kan hjälpa. Tillsammans kan vi bidra till at vår planet blir en vackrare, mer omtänksam plats att leva på.

Läs mer → 

 
 

OuKrigen har varit många och hårda. De har tv Mission

Sedan vi började vår resa 2013 har vi kunnat förse fler än 100 barn, barnfamiljer och institutioner bistånd i form av mat, kläder,  busskort, hygienartiklar, skolböcker, skolbänkar & griffeltavlor, men vi har också skapat hem, bidragit till att en pojke kan gå igen efter sin paraplegi, hjälp en flicka i kampen mot lymfoblastleukemi & hjälpt flera andra med de medicinska åtgärder eller redskap de behöver för att få ett mer kvalitativt liv, finansierat exceptionella ungdomars vidareutbildning och inte minst gett folket hoppet tillbaka! 

Och det är allt tack vare ER! Era donationer är livsavgörande för många barn & vi behöver er hjälp nu mer än någonsin då vi får appeller om hjälp nästintill dagligen. 

 

60%

of families bibendum eleifend

30%

interdum mauris egestas non

10%

Maecenas a ultricies elit

 

Kontakt:
Kristina Marakovic
+(46) 0739 82 86 76
E-mail: denheligesava@outlook.com

Nedre Eneborgsvägen 7, 
252 68 Helsingborg

Organisationsnummer:
802471-1635

Donera:
BankGirot
: 900-3385
SWISH:a valfritt belopp till 9003385