Den Helige Savas Barnfond i Skandinavien

STÖD OSS kopia

STÖD OSS I  KAMPEN OM
ATT GE BARNEN EN BÄTTRE FRAMTID!

Stöd oss!

Sedan vi började vår resa 2013 har vi kunnat förse fler än 100 barn, barnfamiljer och institutioner bistånd i form av mat, kläder, hygienartiklar, busskort, skolböcker, skolbänkar & griffeltavlor, men vi har också skapat hem, bidragit till att en pojke kan gå & hjälpt flera andra med de medicinska åtgärder eller redskap de behöver för att få ett mer kvalitativt liv, finansierat exceptionella ungdomars vidareutbildning och inte minst gett folket hoppet tillbaka! 

Och det är allt tack vare ER! Era donationer är livsavgörande för många barn & vi behöver er hjälp nu mer än någonsin då vi får appeller om hjälp nästintill dagligen. 

Skicka en
gåva idag!

BankGirot:
900-3385
eller SWISH:a
valfritt belopp till 9003385


För företag

Stöd vår kamp för barnen genom att donera en valfri summa, till och med den minsta gåva betyder mycket! Ni är naturligtvis välkomna att hjälpa till med så mycket Ni kan och vill!


Anmäl dig som volontär  & 
andas liv i vår organisation!

Vi vet att det finns många därute som brinner lika starkt som vi för att hjälpa de som har det sämre ställt
Barnfonden är en ideell förening och ingen av oss aktivister tjänar en enda krona, utan arbetar enbart av humanitära skäl. Vi försöker hålla i en ny aktivitet varje månad med syftet att samla in resurser till fonden. Vi är dock fortfarande en ung organisation med få volontärer. Känner du dig manad att dra igång en loppis eller insamling av kläder - bra! Vill du dra igång ett musik eller dansevent, en cup eller en kakförsäljning - underbart! Eller har du kanske kunskaper inom marknadsföring, eventplanering, ledarskaps- eller retoriska färdigheter - fantastiskt! Oavsett hur du vill hjälpa till är du mer än välkommen att göra så! Hör av dig till oss via vår mail denheligesava@outlook.com så kommer vi tillsammans överens om hur vi kan göra mest nytta!